TOTS 21

L’app Som Comerç TGN sorteja dues invitacions dobles per al concert Arrels de Pep Gimeno “Botifarra” i Miquel Pérez, que tindrà lloc el proper 20 de març (19.30 h) a l’Auditori August del Palau Firal i de Congressos de Tarragona, amb totes les mesures sanitàries per garantir la seguretat de l’acte.

Entraran en el sorteig totes les persones usuàries de l’app Som Comerç TGN que registrin les seves compres des d’aquest dimecres 10 de març fins dilluns 15 del mateix mes, ambdós inclosos. El sorteig es farà dimarts 16 de març, a les 10h, i tot seguit s’anunciaran les dues persones premiades a les xarxes socials de la conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, que contactarà amb els guanyadors.

L’app Som Comerç TGN va engegar el passat 27 de gener el sorteig d’entrades d’esdeveniments per incentivar i dinamitzar el comerç local. L’aplicació, que ja arriba a més de mil usuaris a la ciutat, és una iniciativa de la conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, que s’ha encarregat de donar-la a conèixer entre els comerciants i donar-los la formació necessària perquè la puguin utilitzar al màxim rendiment.

Redacció