.

.

TOTS 21

Carles Xavier Gómez, coordinador de l’Assemblea Nacional Catalana a Tarragona. Rosa Maria Codines, presidenta d’Òmnium Cultural del Tarragonès presenten el cartell del proper dia 5. Foto: Tarragona 21

Carles Xavier Gómez, coordinador de l’Assemblea Nacional Catalana a Tarragona.
Rosa Maria Codines, presidenta d’Òmnium Cultural del Tarragonès presenten el cartell del proper dia 5. Foto: Tarragona 21

Carles Xavier Gómez, coordinador de l’Assemblea Nacional Catalana a Tarragona, i Rosa Maria Codines, presidenta d’Òmnium Cultural del Tarragonès han presentat a la seu de la Rambla Nova núm. 12 les activitats previstes per l’acte de dissabte al camp de Mart. El coordinador de l’ANC esperar superar l’aforament de 1.800 persones que té el recinte. També ha destacat que l’acte ha canviat l’horari establert i finalment és farà a les 20h per no coincidir amb el partit de Nàstic.

La presidenta d’Òmnium ha destacat que ‘estem a la recta final per la diada de l’11 de setembre’ i que s’espera que sigui un acte massiu. La jornada també anirà acompanyada de música entre les actuacions destaca la ‘batukada’ que sortirà de la plaça de la font a les 19.15h fins al camp de Mart i un concert de Lax’n’Busto.

A l’acte també acudiran altres persones conegudes de la societat civil de Tarragona com Joan Anton Font, Josep Maria Tusset, Francesc Roig, Anna Gispert, Dani Montero, Lluis Monfort, Jordi Salvadó, Rosa Cases, Eudald Carbonell Ferran Milà, mossen Barberà o Olga Xirinacs.

La clausura de l’acte la farà el president d’Òmnium Cultural -Quim Torra-, el president de l’Assamblea Nacional Catalana -Jordi Sànchez-, representat dels municipis inscrits a l’AMI -Carles Puigdemont-, el president pel pacte del dret a decidir -Francesc Xammar-i Eliseu Climent com a veterà de la lluita a favor de la llengua i la cultura catalana.

Brigitte Urzaiz