.

.

TOTS 21

L’Associació de Músics de Tarragona (aMt) reprèn la programació estable aquest mes de novembre, arrencant amb un plat fort: el TRIBUT A ANTONIO VEGA, que estava previst inicialment per al 21 de juny (Dia de la Música) i que s’ha traslladat al 21 de novembre (Santa Cecília) i a l’exterior del centre cívic de Torreforta. Però també es faran activitats de format més petit, i amb totes les mesures de seguretat, a la Capsa de Música: una activitat formativa i l’arrencada d’un nou Circuit Folc de la mà d’Enderrock, amb JOAN GARRIGA.

Els concerts i la formació són amb aforament limitat i amb reserva prèvia al correu entrades@capsademusica.com els accessos o portes s’obriran al públic 20 minuts abans de l’inici dels esdeveniments.

Concert Tribut per Santa Cecília ANTONIO VEGA

21 novembre, 12:30 h / GRATUÏT amb inscripció prèvia a: entrades@capsademusica.com Pl. Tarragonès, a l’exterior del Centre Cívic Municipal de Torreforta.

L’aMt celebra anualment des del 2007 el Dia de la Música -21 de juny- amb un concert especial de tribut a un grup o solista o un estil o data musical de relleu històric, el repertori del qual és reinterpretat pels socis de l’aMt. Des dels Beatles, als Stones, Queen, Elvis, Bob Marley, Pink Floyd, David Bowie, Madonna o Bruce Springsteen, s’ha fet ja una llarga llista de tributs a l’aMt. Per aquest 2020 el músic escollit, a proposta dels socis, ha estat ANTONIO VEGA. Tant amb Nacha Pop primer com en solitari posteriorment, aquest cantant, compositor i guitarrista madrileny ha estat una influència important per a molts músics de tot l’Estat.

Davant la impossibilitat de celebrar el concert en condicions al juny, el tribut s’ha reprogramat al 21 de novembre per Santa Cecília, la patrona de la música i els músics, i el celebrarem a l’exterior del Centre Cívic de Torreforta. Per l’aMt també és una manera de reconèixer que els barris de ponent són una de les principals pedreres de músics de la ciutat.

Capsa i Formació INICIACIÓ A LA REGIDORIA D’ESCENARI

28 novembre, 10:00 h / GRATUÏT amb inscripció prèvia a: entrades@capsademusica.com

Darrere de tot directe, la figura del regidor d’escenari és vital pel bon desenvolupament de l’activitat. Sovint el regidor ha de prendre decisions en poc temps, controlar aspectes elèctrics, temporals i humans, així com coordinar l’equip de treball i motivar el personal. Ha de proveir i planificar les necessitats tècniques que depenent de l’esdeveniment són molt variades i conèixer en profunditat els elements de l’escenari i les funcions de les persones que hi treballen.

La seva presència als esdeveniments és cada vegada més present i necessària i sovint, la realitat supera la teoria, havent de posar la pròpia experiència en diferents circumstàncies. Es desenvoluparan tres línies generals de matèria:

– Elements que componem la producció tècnica d’espectacle tant a exteriors com interiors.

– Organigrama i funcions de la gent que hi treballa.

– Tasques del regidor d’escenari A càrrec d’Eduard Nadal, tècnic especialista en mitjans audiovisuals treballa des de fa 25 anys professionalment de productor tècnic i regidor i ha treballat com a tourmànager, backliner, tècnic…

Durada: 4 hores aproximadament.

Capsa i Circuit Folc JOAN GARRIGA

29 novembre, 19 h / 5€ amb reserva prèvia a: entrades@capsademusica.com

Amb el seu acordió diatònic i un cor que estima amb la mateixa intensitat el blues i la rumba, la sardana i el vallenato, el tex-mex i l’havanera, l’acordionista vallesà Joan Garriga recull el millor de la tradició dels músics ambulants que anaven fent ballar el veïnat, de plaça en plaça i amb una sola premissa: tot s’hi val, si té bon ritme. Les seves noves cançons, enregistrades amb el grup El Mariatxi Galàctic al disc El ball i el plany (Fina Estampa, 2020), continuen destil·lant l’alegria del ball amb un punt de malenconia, com ja feia de fet en els temps de Dusminguet, primer, i de La Troba Kung-Fú, després.

Des de l’associació es recorda que a causa de l’actual situació del COVID19, han de ser flexibles pel que fa a la programació, que caldrà adaptar-la a la regulació que es vagi aprovant en relació amb els actes públics, de manera que tinguin data i format adaptat.

NORMES D’ÚS #CULTURASEGURA

– Els concerts i la formació es duran a terme amb l’aforament reduït de la capacitat de l’espai, per tal de seguir les indicacions de seguretat de les administracions públiques.

– Només es podrà accedir amb reserva prèvia, enviant un correu electrònic a entrades@capsademusica.com i especificant el concert o activitat a la què es vol assistir amb un màxim de quatre entrades per correu electrònic. Cal facilitar els noms i cognoms de tots els assistents i esperar la confirmació de la reserva. – Si per algun motiu veieu que finalment no hi podreu assistir, és important que ens ho comuniqueu per donar-vos de baixa com a reserva.

– Us demanem també que arribeu als espais amb prou antelació (almenys 20 minuts) abans de l’inici dels concerts o formació (teniu l’horari exacta de cadascun al programa). Això facilitarà una entrada ordenada i esglaonada.

– Un cop dins l’espai, heu de fer servir mascareta. Respecteu també les senyalitzacions i circuits d’entrada i sortida dins l’espai, així com les eventuals indicacions del personal i voluntaris aMt. Hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic a diversos punts de l’espai.

– Preferentment no entraran animals de companyia excepte per necessitat com gossos pigall.

– Si excepcionalment venen menors de sis anys, sense butaca assignada poden seure a la falda sempre que no es moguin, ja que cal mantenir les distàncies.

– Un cop finalitzin els concerts o formació es procedirà a sortir de la sala de forma ordenada, esglaonada i per la via indicada.

Redacció