.

.

TOTS 21

Imatge de la fira a Euskadi. Foto:AJuntament Salou

Imatge de la fira a Euskadi. Foto:AJuntament Salou

La fidelitat del mercat basc, la seva capacitat de despesa i el gran número de segones residències, fan obligada aquesta acció promocional aprofitant la cita turística de Sevatur

Cambrils, Reus, Salou, Vila-seca i PortAventura van ser presents conjuntament el divendres, dissabte i diumenge passat a la fira Sevatur de San Sebastià, la fira turística més important del País Basc, amb un perfil de públic molt familiar i un alt interès en l’oferta del nostre territori. La fira va ser inaugurada el divendres passat pel diputat de Turisme de la Diputació de Guipúzcoa, Jon Peli Uriguen Ansola.

Amb una presència de 48 expositors i més de 16.000 visitants per a aquesta edició, la fira s’ha convertit en un cita imprescindible en el Pla d’Accions conjunt que anualment redacten i porten a terme els municipis que formen l’aliança turística de la Costa Daurada (Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca, i en el que també participa PortAventura), donat que aquest és un públic objectiu, a través del qual, les destinacions turístiques poden acostar els seus principals atractius. A l’estand de l’aliança i PortAventura, els visitants van trobar tota la informació sobre les propostes de la destinació, i a més, van poder gaudir d’algunes activitats complementàries, com un taller infantil, un fotowall i la presència de personatges de PortAventura.

L’oferta especialitzada en turisme familiar, l’oci, la cultura, la gastronomia, i les principals novetats de la temporada 2015 de cada un dels membres de l’aliança són els principals atractius que es van presentar en aquest certamen. Entre ells cal destacar el nou espai expositiu dedicat a «Gaudí i el Modernisme de Reus» que recentment s’ha inaugurat al Gaudí Centre de Reus, el Calendari Gastronòmic de Cambrils amb propostes durant tot el llarg de l’any relacionades amb el producte km.0, i la nova ruta pels principals monuments del centre històric totalment senyalitzada amb codis QR de Vila-seca. Per la seva part, PortAventura destaca la celebració del seu 20è aniversari i l’actuació durant tot l’estiu del Cirque du Soleil amb l’espectacle «Amaluna». Finalment, Salou ha destacat la perllongació del camí de ronda amb la incorporació del far, des d’on es poden gaudir d’unes magnífiques vistes.

La fidelitat del mercat basc, la seva capacitat de despesa i el gran número de segones residències propietat de famílies basques, fan obligada aquesta acció promocional aprofitant la cita turística de Sevatur, especialment amb la proximitat de les vacances de Setmana Santa. En aquest sentit, els regidors dels municipis de Vila-seca, Salou, Reus i Cambrils, juntament amb els responsables comercials de Port Aventura, coincideixen en l’efectivitat d’aquestes accions promocionals en els mercats de proximitat i l’oportunitat que suposa el mercat del País Basc per a la nostra destinació.