.

.

TOTS 21

Carmel Gil, a la dreta de la imatge, en una fotografia d’arxiu. Foto: Tots21

L’alcadessa de Vilallonga del Camp, Gemma Benaiges -ERC-, ha fet fora de l’equip de govern per ‘pèrdua de confiança’ el que fou alcalde de la vila, el socialista Carmel Gil, i ha redistribuït les seves àrees.

‘Treballar per Vilallonga és un orgull. Sumar per fer del nostre poble un espai on viure i conviure allò que anhelem. Fer-ho amb convicció, dedicació i compromís és la nostra responsabilitat’, ha afirmat l’equip de govern.

Les eleccions del maig de 2019 ‘ens brindaven l’oportunitat de tenir un equip de govern amb mirada de progrés, amb polítiques de marcat compromís social i la possibilitat de fer-ho amb una majoria àmplia’, ha afirmat.

En aquest sentit, ‘vam segellar un pacte de govern a tres entre Esquerra Republicana, Tot(s) i VpM. Un pacte que representa més del 60% dels vots emesos. Des de llavors hem avançat, construint confiances i fent feina per aquest poble que tant estimem’.

Ara bé, ‘des de la nostra posició d’equip de govern, entenem que la gestió municipal ha de funcionar pel bé comú’. D’un temps ençà ‘hem vist com la dedicació d’un company d’equip anava minvant. Renunciant a formar part de la Junta de Govern i amb posterioritat dimitint de les seves atribucions com a regidor d’urbanisme’, assegura en un comunicat.

Aquest últim trimestre del 2021 ha degenerat ‘en una pèrdua total de la confiança envers el portaveu i ex-alcalde de VpM. Desafortunadament la nul·la voluntat de voler reunir-se amb l’alcaldessa durant les darreres setmanes comporta canvis pel futur de la legislatura’.

Així doncs en el proper ple es ratificarà ‘aquesta pèrdua de confiança en la figura de Carmel Gil’ fent efectiva ‘la seva sortida de l’equip de govern’. D’ara endavant les regidories de les que era responsable es reorganitzen de la següent manera:

Urbanisme i empresa serà responsabilitat de l’alcaldessa Gemma Benaiges (ERC).
Esports serà responsabilitat del regidor Joan Torres (ERC).

Amb aquesta reorganització, les tasques dels membres de l’equip de govern s’ajusten ‘a la realitat del que havia estat el mandat. Amb l’actual repartiment esperem que el pacte vigent amb les altres formacions surti reforçat pel bé del poble i de la corporació’, conclou el comunicat.

Redacció