TOTS 21

Jordi LLopart inaugura el nou mercat de Creixell. Foto: Tarragona21

Jordi LLopart inaugura el nou mercat de Creixell. Foto: Tarragona21

Creixell posa la seva primera pedra per millorar el comerç local amb l’obertura del nou mercat al municipi que ha inaugurat l’alcalde Jordi Llopat el matí del 3 de juny. Llopart ha recordat que han estat 4 anys de treball molt durs i ha fet menció a la bona tasca de la primera tinent d’alcalde, la creixença Montserrat Muñoz.

Llopart ha recordat els problemes que s’hi han produït durant l’execució del projecte – falta dels subministraments o la mateixa llei de Comerç de la Generalitat de Catalunya- i ha agraït la “bona sintonia” entre l’ajuntament, la concessionària Nictalia i la locomotora comercial del projecte- Mercadona-.

Aquest nou equipament, que generarà 31 llocs de treball, està situat a l’avinguda del Mercat nº57-59 i es tracta d’un edifici de nova construcció amb 11 locals comercials. D’entre aquests, 10 són locals comercials de proximitat, quotidians. Hi destaca també un supermercat de la cadena Mercadona amb una superfície de 1.498m2. A la planta baixa hi ha una superfície total construïda de 2.077,66 m2. A la primera planta hi ha un aparcament de vehicles amb una superfície de 217,21 m2. Aquest nou Mercat Municiapl està situat al costat mateix de la carretera N-340 al PK 1181, al costat de l’accés principal de la platja de Creixell.