.

.

TOTS 21

Estació de tren de Vila-seca. Cedida

Instal·lació de barreres acústiques, millorar el manteniment i l’accessibilitat de l’estació, modernització dels sistemes d’informació als usuaris, ampliació i pavimentació de noves àrees d’aparcament per a vehicles i reobertura de l’edifici de l’estació amb l’espai de cafeteria i venda de bitllets, són algunes de les demandes que l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, va traslladar a la presidenta d’ADIF, Isabel Pardo, en la seva visita realitzada fa uns dies a Madrid.

La trobada, realitzada també amb la presència del regidor d’Hisenda i Planificació, Xavier Farriol, va servir per a constatar la bona predisposició d’ADIF en resoldre les diverses mancances que té l’estació de Vila-seca i la necessitat de programar tot un seguit de millores pel que fa a serveis als usuaris i millores a l’entorn. De fet, la seva presidenta va anunciar la creació imminent d’un grup de treball format per responsables i tècnics d’ADIF i de l’Ajuntament de Vila-seca.

Cal recordar que des del passat 13 de gener i arran de l’entrada en servei de la nova línia del Corredor del Mediterrani, l’estació de Vila-seca ha vist incrementada la parada de més combois ferroviaris. En concret el nombre d’expedicions al dia és de 81 (18 de la RT1, 10 de la R14, 25 de la R15, 24 de la R16 i 4 de mitja distància).