.

.

TOTS 21

El batlle s’ha trobat amb representants institucionals de la Xarxa Arco Latino; touroperadors; alcaldes i regidors. Foto: Ajuntament de Salou

L’alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, ha mantingut aquest matí diverses reunions de treball, en el marc de la celebració de la fira internacional Fitur, a Madrid. Així mateix, el batlle ha estat entrevistat a primera hora del matí per la televisió pública del Camp de Tarragona TAC 12, que s’ha desplaçat aquests dies a Fitur per cobrir l’esdeveniment.

El mandatari salouenc, acompanyat del regidor de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou, Hèctor Maiquez, s’ha reunit, en primer lloc, amb la diputada de la Diputació de Barcelona i presidenta de l’àrea de Desenvolupament de Turisme i Comerç, Eva Menor; i amb el diputat delegat de Turisme de la Diputació, Juan Luís Ruiz, amb motiu de la realització d’una trobada que ha de tenir lloc a Salou de la Xarxa Arco Latino, per dinamitzar accions de sostenibilitat en els territoris que en formen part, amb suport europeu.

També s’ha trobat amb els alcaldes i regidors de l’Aliança Salou – Cambrils – Reus – Vila-seca. A més, el batlle ha establert contactes amb una delegació d’institucions algerianes del grup HTT i representants de la cadena El Aurassi; de El Djazair; i, d’EGT Centre, entre altres.

Més tard, el batlle Pere Granados ha completat la seva ronda d’entrevistes amb una reunió amb el touroperador rus Intercity, i amb la signatura del conveni de les Estacions Nàutiques.

Per l’alcalde de Salou, Pere Granados, “la nostra assistència a Fitur com a municipi ja és tradicional de cada any i ens serveix per copsar quina és la situació actual del turisme i quines són les tendències que podrem observar respecte a la temporada”.

Aquesta fira i d’altres de caràcter internacional formen part del conveni Corner 2020, a la signatura del qual va assistir l’alcalde el passat dimarts, 14 de gener. Aquest acord regula la participació conjunta d’entitats públiques i privades en fires nacionals, estatals i internacionals, a més de diverses accions de promoció de la Costa Daurada, sota el paraigües del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

D’altra banda, aquesta tarda ha tingut lloc la signatura del conveni de l’Estació Nàutica 2020, acte al qual hi ha assistit el regidor Hèctor Maiquez i l’alcalde de Salou, Pere Granados; i una trobada amb la consellera de Turisme de la Generalitat, Àngels Chacón.