.

Especialitzada en l’art del retrat, la pintora salouenca va inaugurar l’Escola de Dibuix i Pintura Carmen Alquézar l’any 1999. Foto: Ajuntament de Salou

L’alcalde Pere Granados, acompanyat per la regidora de Cultura i Festes, Maria José Rodríguez, ha homenatjat a l’artista Carmen Alquézar amb motiu de la seva jubilació. Carmen Alquézar va formarse a l’Escola d’Arts i Oficis de Tarragona i des d’agost de 2004 és membre del Portrait Institute dels Estats Units com a instructora.

Especialitzada en l’art del retrat, la pintora salouenca va inaugurar l’Escola de Dibuix i Pintura Carmen Alquézar l’any 1999, on ha estat impartint classes de dibuix artístic, procediments pictòrics i cursos de retrat amb el mètode d’ensenyament de Jonh Howard Sanden, fins a l’actualitat. També, durant tota la seva trajectòria ha tingut l’oportunitat d’assistir a workshops als Estats Units amb Scott Burdick, i a demostracions amb Richard Schmid, Nanci Guzyk, Quang Hu i Daniel Sprick.

El batlle també li ha fet entrega d’una rèplica del monument al pescador per la seva trajectòria professional i la seva participació activa en la cultura de Salou.