.

.

TOTS 21

Foto de família de totes les persones que han tingut un reconeixement per part del Centre Cultural Recreatiu i Esportiu de Constantí. Foto: Tots21

Foto de família de totes les persones que han tingut un reconeixement per part del Centre Cultural Recreatiu i Esportiu de Constantí. Foto: Tots21

L’Ajuntament de Constantí ha estat, aquest matí, l’escenari de la presentació dels Tres Tombs a càrrec del Cercle Cultural Recreatiu i Esportiu del municipi. És el primer cop que es duu a terme aquesta presentació en els 35 anys d’història d’aquest esdeveniment i l’acte amagava una sorpresa per a l’alcalde, Òscar Sánchez.

La sala s'ha omplert de constantinecs i constantinenques. Foto: Tots21

La sala s’ha omplert de constantinecs i constantinenques. Foto: Tots21

Després que l’alcalde donés la benvinguda als assistents, el president de l’entitat que organitza els Tres Tombs, Curro Sierra, ha pres la paraula. Sierra ha relatat les diferents activitats que duu a terme el Cercle Cultural Recreatiu i Esportiu de Constantí i aleshores ha arribat la sorpresa, el nomenament del batlle com a traginer d’honor.

La cara de sorpresa d’Òscar Sánchez era tot un poema. “La veritat és que no m’ho esperava. Em fa molta il·lusió i és un honor per a mi. Espero estar a l’alçada de les vostres espectatives”, ha dit l’alcalde. “És un orgull que una entitat històrica que fa tantes activitats m’obsequïi amb la seva camisa. La portaré amb tota la dignitat que requereix”.

Sánchez ha estat obsequiat amb una camisa i un mocador de traginer. El president del Centre Cultural ha explicat que aquesta distinció s’ha fet perquè “l’alcalde sempre s’implica molt en la festa dels Tres Tombs i també hi participa”.

L'alcalde s'ha posat la camisa de traginer. Foto: Tots21

L’alcalde s’ha posat la camisa de traginer. Foto: Tots21

Després d’aquesta sorpresa, l’acte ha continuat amb un reconeixement als homes i les dones que col·laboren en els Tres Tombs amb l’entrega d’un davantal per a les dones i una camisa de traginer per als homes.

Els Tres Tombs se celebraran a Constantí l’últim diumenge de febrer, el dia 26, una festa que compta amb un a quarentena de carros, una setantena de cavalls de montura i una història de més de 35 anys. Enguany, a més, la Mulassa del Seguici Festiu també participarà als Tres Tombs.

L’acte d’aquest matí ha finalitzat amb un vermut al sindicat.

V.Tapias