.

.

TOTS 21

Joan Josep Garcia. Foto: Cedida

El PDeCAT va celebrar ahir la seva Assemblea de la Vegueria de Tarragona i va escollir president a Joan Josep Garcia, alcalde d’Alforja i diputat a la Diputació. Garcia ocupava, fins ara el càrrec de president de forma interina. A la nova executiva del PDeCAT hi són Mònica Boquera, com a Secretària d’Organització, Marc Rovira, com a responsable de Política Municipal, Irene Mallol, responsable de coordinació del Àmbits temàtics del partit i Ramon Vilaltella, que s’ocuparà de la comunicació.

L’equip de la nova direcció territorial, que està format per un total de quinze membres, el completen militants de les diferents comarques, vinculats, majoritàriament al món local.

La nova direcció de la vegueria té com a objectiu “ impulsar l’acció política del partit al territori, de forma coordinada amb les nostres alcaldes i alcaldesses”, en paraules del nou president Joan Josep Garcia.

Els propers dies el Partit Demòcrata continuarà en el seu procés de renovació de càrrecs territorials, escollint els nous equips comarcal i les persones que formaran part del Consell Nacional.

Carles Pellicer, a la Direcció Executiva Nacional

Aquesta renovació va lligada al procés que el PDeCAT va iniciar en la seva darrera Assemblea Nacional que va escollir a Àngels Chacón com a secretaria general, i a Marc Solsona com a secretari general adjunt i David Bonvehí com a president. La nova Direcció Executiva Nacional del PDeCAT compta amb Carles Pellicer, alcalde de Reus, en representació de la Vegueria de Tarragona.

Redacció