.

La conferència tindrà lloc el 15 de febrer al Teatre Bartrina. Foto: Cedida

La conferència tindrà lloc el 15 de febrer al Teatre Bartrina. Foto: Cedida

Noemí Llauradó, vicealcaldessa de Reus i candidata a l’alcaldia per Esquerra Republicana de Catalunya, explicarà quina és la seva visió de ciutat i el projecte de futur que té per a Reus en una acte al Teatre Bartrina.

La conferència de ciutat, que porta per títol “Reus: present i futur”, tindrà lloc el proper dimecres, 15 de febrer, a partir de les 19.00 hores. En el transcurs de l’acte, la candidata farà un repàs de la situació actual on es troba Reus i la importància de presentar un projecte amb experiència de govern, que és un pas més del projecte republicà que va iniciar fa dos mandats.

Durant la conferència, que està oberta a tota la ciutadania, Llauradó oferirà elements de reflexió a totes les reusenques i els reusencs sobre el futur de la ciutat, els reptes que ha d’afrontar Reus i quina estratègia proposa per encarar-los.

De la mateixa manera, detallarà part de les principals propostes per al futur de la ciutat i quines d’aquestes són continuïtat de les polítiques liderades per ERC al present mandat.