.

En aquesta ocasió s’ha condicionat la zona dins el perímetre i s’ha instal·lat una nova base de formigó per tal de posar-hi un mòdul d’emmagatzematge.

L’Ajuntament de Salou ha millorat les instal·lacions del Club Petanca Salou, ubicades dins el Parc de Manuel Albinyana, tot condicionant la zona i construint-hi una nova base de formigó per tal de poder posar-hi un mòdul d’emmagatzematge a sobre. Amb aquestes millores el club, augmentarà la seva capacitat d’emmagatzematge amb un altre mòdul nou que es sumarà als ja existents fins al moment.

El regidor d’Esports, Dani López, ha assegurat que “amb aquestes actuacions hem volgut adaptar un espai on el Club Petanca Salou pugui entrenar i pugui disputar les seves competicions dins unes instal·lacions optimes i en les que s’hi sentin com a casa”.

Recordar que, prèviament ja es va actuar en el Parc de Manuel Albinyana per tal de dotar-lo d’un espai on el Club Petanca pogués instal·lar-hi la seva seu i pogués entrenar i disputar les seves partides. En total s’han destinat prop de 10.000€ euros en la millora i adequació de les instal·lacions.