.

Resultat de l'obra a l'IES Comte de Rius

Resultat de l'obra a l'IES Comte de Rius

L’Ajuntament de Tarragona ha invertit 50 mil euros (49.796,04 euros exactament) en la pavimentació i urbanització de l’aparcament de l’IES Comte de Rius. Es tracta d’una obra realitzada per la Brigada Municipal i que ha consistit en la regularització i formigonat del terreny, col·locació de la pavimentació perquè aquest espai deixés de ser de terra, així com la instal·lació de dos bancs i arbrat.

Imatge de la pavimentació

Imatge de la pavimentació

La regidora d’Espais Públics, Ivana Martínez, explica que “aquesta obra era una petició dels usuaris de les instal·lacions de l’IES Comte de Rius, ja que les queixes se centraven en els inconvenients que comportava aquest aparcament tant pels usuaris que accedien a peu com pels vehicles que aparcaven a l’institut”. “És una inversió important, però necessària”, conclou.