.

.

TOTS 21

Les finques se situen als carrers Pompeu Fabra, Mercè Rodoreda, Jacint Verdaguer i Mossèn Mañé del municipi. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament del Morell és propietari de 13 solars d’ús residencial situats a l’àmbit de desenvolupament del PP1 Continuació Moreretes que es troben a la venda.

Les finques se situen als carrers Pompeu Fabra, Mercè Rodoreda, Jacint Verdaguer i Mossèn Mañé del municipi. Les més petites tenen al voltant de 160 metres quadrats, mentre que la més gran fa gairebé 700 metres quadrats. Pel que fa a la seva valoració, van des de poc més de 30.000 euros a 122.000 euros.

Amb aquesta operació, l’Ajuntament morellenc posa en circulació uns terrenys aptes per a la construcció d’habitatges a uns preus prou competitius, i en un moment en què el mercat immobiliari al municipi és més aviat escàs. L’alcalde del Morell, Eloi Calbet, explica també que “així, el consistori treu rendiment d’uns actius patrimonials que no tindrien cap ús públic i que permetran obtenir uns ingressos addicionals”.

Qualsevol persona interessada pot escriure a contractacio@elmorell.cat, mentre que per accedir a tota la informació i presentar ofertes cal fer-ho a través del portal de contractació pública en aquest enllaç, un espai on també es poden consultar els plecs que regulen aquesta licitació pública. El termini acaba el dia 27 d’aquest mes de novembre.

Redacció