.

.

TOTS 21

Amb l’arribada del bon temps, l’Ajuntament del Morell s’ha proposat organitzar una activitat molt atractiva i a la qual podrà participar des del ciutadà més gran al més petit. Es tracta de la 1a Fideuada popular del Morell, que tindrà lloc el pròxim dissabte 28 de maig a l’esplanada del carrer Àngel Guimerà, darrere de la gasolinera.

La idea és que les colles s’apuntin, es preparin la seva fideuada i gaudeixin d’aquesta jornada de germanor”, indica l’alcalde del municipi, Eloi Calbet. I és que l’acte estarà amenitzat per una xaranga i un DJ, de manera que la música acompanyarà tota l’activitat. “Volem que sigui un dia d’allò més divertit, i té tots els ingredients per serho”, continuen les regidores de Cultura i Festes del consistori morellenc, Mònica Casas i M. Jesús Valldosera.

El preu és de 3 euros per persona, i inclou taules i cadires, paella i paeller, fideus, caldo i sípia. La recollida de materials serà al mateix lloc de l’activitat, a partir de les 11 hores. Així mateix, no hi ha mínim ni màxim de persones per a inscriure els grups, que es poden apuntar al Centre Cultural del Morell, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, fins al 23 de maig.

Redacció