.

.

TOTS 21

Façana de l'Ajuntament de Torredembarra.

Façana de l’Ajuntament de Torredembarra.

L’Ajuntament de Torredembarra ha rebut dues subvencions del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) corresponents a les convocatòries Treball i Formació 2022 de les línies DONA i ARC i una de la Diputació de Tarragona en el projecte de suport a l’administració electrònica, amb les quals s’han incorporat recentment cinc persones.

La subvenció de la Diputació de Tarragona ha estat de 35.449,26 € per al foment de l’ocupació local del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès de l’any 2022 i s’han incorporat tres persones el mes de desembre passat amb un contracte de set mesos en el projecte de suport a l’administració electrònica.

La subvenció ARC es desenvolupa en col·laboració amb l’Agència de Residus de Catalunya i està destinada a la inserció de persones més grans de 45 anys per a la gestió de projectes sostenibles en la recollida selectiva i/o d’autocompostatge mentre que la subvenció DONA està destinada a facilitar a les dones en situació d’atur de llarga durada, i no perceptores de prestació per desocupació, l’accés al mercat de treball i la millora de la seva ocupabilitat i les seves competències professionals.

La subvenció ARC ha estat de 31.559,77 € per a un tècnic de medi ambient i la DONA ha estat de 34.535,91 € per a una auxiliar administrativa d’Urbanisme. Les incorporacions s’han dut a terme aquest mes de gener i tenen un contracte de dotze mesos a jornada completa amb les corresponents accions formatives obligatòries i l’acompanyament previst.