.

.

TOTS 21

L’Ajuntament de Tarragona aconsegueix reallotjar en un càmping les 17 famílies del carrer Riu Brugent de Campclar que van patir un incendi a la sala de comptadors i els va deixar sense subministraments.

Aquesta és la solució que el consistori tarragoní ha ofert a les famílies i a l’Agència Catalana de l’Habitatge, titular dels habitatges de Campclar. Mentre durin les obres de condicionament estaran allotjats a un càmping de Tarragona. L’Ajuntament de Salou s’havia oposat a rebre les famílies si no passaven abans la prova del coronavirus. Així ho havia comunicat el seu alcalde, Pere Granados. També un bloc d’habitatges de Salou on en principi hi havien de reubicar s’hi van oposar.

“No podem deixar 17 famílies sense subministraments i desemparades en ple estat d’alarma com el que vivim”, ha subratllat l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, que ha afegit: “Estem fent seguiment d’aquest cas des del primer dia i en veure que no prosperava la solució que va trobar l’Agència Catalana de l’Habitatge de reubicar-les temporalment a Salou, vam posar-nos a treballar per trobar un habitatge per aquestes famílies”. L’alcalde de Tarragona remarca que “era necessari trobar un espai que permetés a les famílies viure el confinament en unes condicions dignes i les instal·lacions del càmping ho permetran”.

El passat 2 d’abril un incendi a la sala de comptadors del bloc de pisos del número 4 del carrer Riu Brugent de Campclar va deixar a 17 famílies sense subministraments bàsics. L’Agència Catalana de l’Habitatge té previst iniciar les obres d’arranjament de la instal.lació elèctrica demà, 14 d’abril.