TOTS 21

Es realitzaran tres sessions per consensuar el contingut final de les al·legacions que es presentaran al projecte. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament de Tarragona vol generar un espai per a la participació i debat entorn del projecte del Tren-Tramvia, un projecte que el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha sotmès a informació pública. En concret, ajuntaments, entitats, associacions, empreses i ciutadania disposen de 30 dies per analitzar i formular al·legacions a l’Estudi Informatiu i l’Estudi d’Impacte ambiental del nou Tren-Tramvia del Camp de Tarragona.

Per aquest motiu, el consistori ha convocat tallers participatius i trobades amb entitats socials i empresarials representatives per donar resposta i posicionament de ciutat al model de mobilitat que es deriva del nou model de Tren Tramvia que se’ns planteja des de la Generalitat.

L’objectiu és generar un espai per a la participació i debat entorn a aquest nou projecte. Aquestes trobades es duran a terme de forma telemàtica. Es tracta de tres sessions -la primera començarà la setmana vinent- que permetran conèixer en profunditat què ens proposen amb l’estudi informatiu del Tren-Tram de Tarragona, debatre conjuntament què en pensem d’aquesta proposta i posar en comú i consensuar el contingut final de les al·legacions que es presentaran al projecte.

Redacció