.

.

TOTS 21

Imatge del ple celebrat avui

Avui s’ha celebrat a la sala de sessions de l’Ajuntament de Salou la sessió plenària extraordinària per debatre la moció que han presentat els grups municipals de l’oposició (Ciutadans, PP, ERC i Guanyem Salou) sol·licitant una comissió d’investigació com a conseqüència de la sentència del TSJC referent al cas del restaurant Villa Enriqueta.

La moció –que demanava una comissió d’investigació- no ha prosperat. El regidor de Gestió Econòmica Toni Brull, i portaveu del PSC, ha advertit que aquesta comissió d’investigació obeeix a “un oportunisme polític” de l’oposició i que “volen alarmar amb un possible indemnització; volen atacar l’equip de govern per unes decisions que s’han de prendre perquè l’administració té una norma que és Llei”.

El regidor de gestió econòmica advertia que la petició de l’oposició “no té un altre objectiu que generar soroll que poc ajuda al nostre municipi” i es preguntava “quina responsabilitat política tenim davant un fet que ens ve determinat per un acte reglat i que és d’obligatori compliment?”.

Per la seva part, el regidor de Serveis interns, Jesús Barragán, responsable de les responsabilitats patrimonials assegurava que “és important que quedi molt clar, en cap cas el Tribunal condemna a indemitzar res; i per tant, no és veritat que la sentència comporti o obligui a satisfer un import per responsabilitat patrimonial com els grups de l’oposició volen donar a entendre. No existeix ni existirà en aquest procediment cap indemnització. Altra cosa és que la propietat del restaurant ho pretengui com ha fet, presentant una petició, però que ja ha estat desestimada per l’Ajuntament”.

Segons Barragán, “amb el cas del Villa Alexander, estem davant d’un acte administratiu reglat i, per tant, no es tracta d’una decisió discrecional o valoració política que pugui incórrer en responsabilitats polítiques; ja que respon a un procediment purament normatiu d’obligat compliment donats els informes preceptius favorables. Insistim: aquest cas que tractem no conté cap efecte ni conseqüència política, ni tampoc administrativa”.