.

.

TOTS 21

Durant les properes setmanes es reformaran les sortides d’aigua de pluvials existents a la Platja de Ponent de Salou

Durant les properes setmanes es reformaran les sortides d’aigua de pluvials existents a la Platja de Ponent de Salou

Les sortides d’aigua de pluvials existents a la Platja de Ponent es reformaran les properes setmanes per tal de reforçar l’estabilitat dels murs laterals, així com també per millorar-ne la fermesa després de l’erosió que han sofert alguns d’ells després dels darrers temporals.

Així, des dels serveis tècnics municipals es proposa la realització de murs de formigó armat als laterals units amb una solera de formigó, de tal forma que el resultat que s’obtingui amb l’obra sigui el d’un canal continu de formigó, més sòlid i de major durabilitat. Com ha explicat el regidor de l’àrea, Marc Montagut, aquesta adaptació dels pluvials es fa després que l’any passat, ja s’arrangés la sortida existent al carrer Muntanya, malmesa per una avinguda d’aigües i que es va procedir a reparar, convertint-se en un model de mur a exportar a la resta de carrers afectats.

Així, ben properament començaran les obres a les sortides dels calaixos de pluvials que travessen la carretera i el passeig Miramar als carrers Jaume Nualart; de la Salut; Guillem de Claramunt; Barenys, A; B i de l’Esperanto; els quals es tractaran amb colorant de formigó per tal de reduir l’impacte estètic dels murs. A més, s’instal·larà una barana d’acer al carrer Jaume Nualart.

El projecte, redactat pels Serveis Tècnics d’Arquitectura de l’Ajuntament, estan pressupostats en 40.000 euros i estan finançats amb càrrec al PAM de la Diputació. Ben properament s’adjudicaran i, un cop replantejada l’obra, el termini de duració és de set setmanes; per tant, podrien enllestir-se de cara a finals del mes d’abril.