.

.

TOTS 21

Per felicitar el seu bon comportament durant el confinament.

El Consistori ha publicat avui un Ban Municipal de l’alcalde Pere Virgili dedicat a tots els nens i nenes de Roda de Berà.

El document diu el següent:

Des del passat 14 de març, quan es va decretar l’estat d’alarma, els infants de la nostra vil·la estan tenint un comportament exemplar i digne d’admiració, quedant-se a casa i complint amb tot allò que les autoritats han demanat. I ho han fet cada dia amb un somriure!

Atès que el bon comportament de tots ells i elles és una de les eines més importants per lluitar contra la COVID-19, i que el virus marxi de les nostres vides,

L’Alcalde de Roda de Berà ha pres els següents acords:

PRIMER – AGRAIR a tots els nens i nenes que s’estiguin portant tan bé, que estiguin passant aquests dies amb tanta paciència, i ajudant als seus pares a ser més feliços durant el confinament. A Roda tenim uns infants molt valents i valentes!

SEGON – DEMANAR a tots els infants que continuïn rentant-se les mans amb aigua i sabó, i que facin els deures i les tasques de l’escola cada dia.

TERCER – RECORDAR a tots ells que és molt important insistir als seus pares i mares, avis i àvies, que es quedin a casa per guanyar la batalla al virus i que ningú es posi malalt.

QUART – ACONSELLAR que aprofitin aquests dies de confinament per jugar molt amb els seus pares i mares i amb els seus germanets i germanetes, si en tenen.

CINQUÈ – DEMANAR a les nenes i nens de Roda que truquin als seus avis i àvies, que segur enyoren molt les seves abraçades i els seus petons. Que aprofitin les noves tecnologies per fer videotrucades amb ells i dir-los quant els estimen.

SISÈ – INFORMAR que el Ratolí Pérez ha estat avisat de la situació i s’ha expedit un permís especial de la Policia Local perquè el confinament no sigui un impediment per poder seguir repartint regals als infants que els caigui una dent durant aquests dies. El Ratolí Pérez haurà d’utilitzar una mascareta i guants, així com rentar-se les potetes molt sovint.

SETÈ – INFORMAR el Pare Noel i Ses Majestats els Reig Mags d’Orient del bon comportament de tots els nens i nenes de Roda de Berà, per tal que es tingui en compte el proper Nadal.

VUITÈ – DEMANAR a tots els rodencs i rodenques que siguin molt FELIÇOS.

NOVÈ – DISPOSAR que aquest Ban Municipal es faci públic i arribi al coneixement de tots els infants de Roda de Berà i de les seves famílies per tal que es compleixin tots els acords.