.

.

TOTS 21

Dues nenes, vestides de pagesetes

Les regidories de Festes i de Cultura tornen a fer una crida entre els infants i les seves famílies per trobar nens i nenes, a partir dels 3 anys, que vulguin participar, vestits de pagesets i pagesetes, en el tradicional seguici de Sant Ecce Homo.

Es torna a posar en marxa, així, la iniciativa, després que l’any passat funcionés prou bé i fossin molts els infants que, tot i la pluja, van participar en el seguici cap a l’església, un dels actes principals de la Festa Major Petita de Roda de Berà, que tindrà lloc el cap de setmana del 7 i 8 d’octubre.

Els pares i mares dels infants que estiguin interessats en participar-hi a la festivitat han de dirigir-se a l’Hotel d’Entitats per inscriure’s, en horari de dilluns a divendres de 9 a 13 hores, i els dimarts i divendres de 17 a 21 hores, o bé trucar al telèfon 977 657 712.

L’Ajuntament facilitarà el vestit o els complements que calguin a aquells infants que no els tinguin, per tal que aquest fet no sigui un impediment per a les famílies que desitgin un any més formar part d’aquesta tradició tan arrelada al municipi.