.

Una imatge de la parada de l'Ajuntament

L’Ajuntament de Roda de Berà, mitjançant la regidoria de Comunicació, ha posat en marxa un nou projecte comunicatiu mitjançant el qual durant tot l’any es muntarà una parada al mercat setmanal. La iniciativa persegueix l’objectiu de difondre els serveis, les campanyes, les activitats i els esdeveniments que s’organitzen, tant des dels diferents departaments de l’Ajuntament com de part de les entitats locals, així com apropar els diferents departaments a la ciutadania.

D’aquesta forma cada dijous un departament diferent s’ubicarà a l’aparcament del mercat amb tot el material i la informació necessària per donar a conèixer les seves tasques.

L’Escola d’Adults Municipal, el passat 24 de juliol, va ser el primer departament en participar en el nou projecte, oferint informació sobre les activitats formatives del curs 2014-15, les matriculacions del qual s’iniciaran al setembre.

Ahir al matí va ser el torn del Centre Obert Municipal, les responsables del qual van oferir informació sobre aquest servei dirigit a nens i nenes que cursin de P3 fins a 6è de primària i que s’ofereix en horari extraescolar de dilluns a divendres al costat de la Llar d’Infants ‘Els Petitons’.

El Centre Obert, que properament, en un acte oficial, serà rebatejat amb el nom de ‘Bartus’, dóna suport als infants en el reforç escolar, els estimula i potencia l’estructuració i el desenvolupament de la seva personalitat, la socialització, i l’adquisició d’aprenentatges bàsics i d’esbarjo. Les matriculacions per al nou curs s’iniciaran el 15 de setembre al mateix Centre Obert.

La paradeta va comptar amb la presència de la regidora d’Acció Social, Cèlia Treserres.