.

El millor poema serà premiat amb 200 euros. Les obres es podran presentar fins el 10 d’agost a l’OAC de l’Ajuntament.

La regidoria de Festes de l’Ajuntament ha fet públiques les bases del que serà el primer Concurs de Poesia de Roda de Berà, dins dels actes previs de la Festa Major de Sant Bartomeu, amb els objectius de promoure la cultura i l’afició a la poesia en la seva faceta més creativa, i donar a conèixer l’obra dels participants.

Podrà participar qualsevol persona major de 18 anys que presenti la seva obra, de tema lliure, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament, abans del 10 d’agost.

La presentació i la lectura de les poesies participants es farà en un acte públic el 20 d’agost, a les 20.30 hores, a la plaça de la Sardana, acte durant el qual es desvetllarà la poesia guanyadora, premiada amb 200 euros.

El jurat estarà format per la regidora de Festes, Isabel Mondéjar, com a presidenta; i la regidora de Cultura, Teresa Ferré; la responsable de la Biblioteca Municipal, Cristina Serrano; i una professora d’art dramàtic de la comarca, com a vocals.

Per a la celebració del certamen caldrà que hi hagi un mínim de deu persones inscrites. En cas contrari el jurat tindrà la potestat d’anul·lar el concurs.