.

.

TOTS 21

la delegada del Govern de l’estat a Catalunya, Teresa Cunillera, signant el Llibre d’Honor de l’ajuntament. Foto: Ajuntament

L’alcalde i els regidors i regidores de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp han rebut aquest matí, en visita oficial, a la delegada del Govern de l’estat a Catalunya, Teresa Cunillera. Acompanyada pel subdelegat a Tarragona, Joan Sabaté, la màxima representant del govern espanyol a Catalunya ha pogut conèixer de primera mà els principals projectes estratègics per al futur del municipi que són competència estatal, especialment el passeig de les cales i la reconversió de la nacional 340.

La petició més destacada que li ha fet l’alcalde Fran Morancho ha estat la de tirar endavant el projecte del passeig de les cales, una de les reivindicacions històriques del municipi que ha d’executar l’estat. El projecte executiu fa anys que es troba pendent de realitzar i suposaria un revulsiu turístic i econòmic molt important per al municipi. La delegada s’ha mostrat molt interessada en donar suport a aquest projecte.

La visita ha servit per fer conèixer el Mas Miró. Foto: Ajuntament

Per altra banda, s’ha fet referència també a la necessitat que l’estat impulsi la reconversió de la nacional 340, al seu pas pel municipi, en aquell tram en què encara no és de titularitat municipal. D’acord amb una recent ordre ministerial, els ajuntaments poden demanar la titularitat de carreteres per reconvertir-les en vies urbanes amb l’execució prèvia d’un projecte de reconversió que finança el mateix Ministeri de Foment. En aquest sentit, Cunillera s’ha compromès a seguir molt de prop aquesta qüestió per tal que Foment executi un projecte que compti amb la complicitat de l’Ajuntament i que haurà de transformar aquesta carretera en una via més urbana i amable.

Redacció