.

Foto de família de l'acte de lliurament dels xecs nadó

Foto de família de l'acte de lliurament dels xecs nadó

El passat dissabte, l’Ajuntament de La Pobla de Mafumet va lliurar 17 nous xecs nadó als darreres infants nascuts al municipi. Aquesta iniciativa, impulsada per l’Ajuntament, té l’objectiu d’ajudar econòmicament les famílies que han tingut un fill o filla.

La de dissabte va ser la vuitena edició de l’acte de lliurament dels xecs nadó. Des que l’any 2012 es va començar amb aquesta iniciativa, s’han repartit un total de 141 d’aquests vals, els quals tenen un valor de 150 € cada un i són bescanviables per productes de puericultura en un conegut centre comercial de Tarragona.

Durant l’acte, celebrat a la Sala Tarsici Baget de l’Ajuntament de La Pobla, l’alcalde, Joan Maria Sardà, acompanyat per la resta de membres de l’equip de govern, va fer entrega dels xecs a les diferents famílies, les quals van mostrar el seu agraïment per aquest suport econòmic. Durant el seu discurs, l’alcalde va destacar que “a partir d’avui, comença per a nosaltres un compromís amb els vostres fills i filles. Ja sabem que l’ajuda econòmica que us entreguem és modesta, però més enllà d’aquest detall, volem que recordeu que a La Pobla, estem compromesos amb els nostres infants. Estem treballant, per garantir-los la millor qualitat de vida possible. És per això que en el nostre municipi, disposem de dues llars d’infants sufragades bàsicament per l’Ajuntament, una escola i diverses instal·lacions culturals i esportives. Però això no és tot, també tenim a disposició dels nostres joves un ampli programa de beques o ajudes a l’estudi amb les que recolzem als nostres estudiants en tots els nivells: des de la primera etapa d’educació infantil, i fins al darrer grau universitari”.

En aquest sentit, l’alcalde també va fer referència a les obres de construcció del nou edifici de l’escola, que ha d’entrar en funcionament a principis de l’any vinent. Segons va assegurar, “aquest nou equipament permetrà millorar les condicions d’aprenentatge dels nostres fills i filles. El nou edifici servirà a més, per donar resposta a la necessitat de més places escolars derivades de l’augment demogràfic que La Pobla ha experimentat en els darrers anys. I finalment, amb la construcció d’aquesta nova escola, podrem oferir als escolars del municipi un espai modern, de qualitat i funcional, oblidant-nos per sempre més dels incòmodes barracons. Pel que fa a les seves característiques, el nou edifici té previstes 450 places, amb una possibilitat d’ampliació de 130 noves places més. També preveu zones de lleure com un camp de futbol 7, patis semicoberts i separats per a infantil i primària, un hort, sales d’informàtica i de música, entre molts altres serveis”.

Una fotografia de família va servir per posar el punt i final a aquesta vuitena edició de l’acte de lliurament dels xecs nadó. Aquesta iniciativa, doncs, ja s’ha consolidat com una tradició al municipi, i tindrà continuïtat en els propers anys.