.

.

TOTS 21

Les parelles homenatjades. Foto. Cedida

Les parelles homenatjades. Foto. Cedida

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, acompanyat de la regidora de Benestar, Yolanda Quílez, i altres regidors i regidores del consistori, va oferir dissabte, 26 de novembre, una recepció institucional a dotze parelles que han celebrat o celebraran els 50 anys de casats aquest 2022.  

La celebració va comptar amb l’actuació del grup de trompetes i trombons de l’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC), dirigit pel professor Ivan Babiloni, i format pels i les alumnes Jana, Jon,  Ester i Xesca.  

L’acte institucional va començar a les 12:30 hores amb el lliurament dels obsequis de record  i la fotografia de grup al vestíbul de l’Ajuntament. Tot seguit, mentre sonava la marxa nupcial, les parelles van entrar a la Sala de Plens, on l’alcalde els va adreçar unes paraules.  

L’homenatge va acabar amb una petita actuació del grup de trompetes i trombons, que va interpretar dues peces musicals: Waltz (Shostakovich) i The Bare Necessities (Terry Gilkyson). Posteriorment, les parelles es van desplaçar amb trenet cap al restaurant Can Solé.  

En aquesta ocasió els obsequis de record van ser una peça de ceràmica creada per l’artista cambrilenca Dolors Ortuño que reprodueix la Torre del Port, l’Ermita i el portal del carrer Major; un exemplar del llibre «Cambrils desaparegut», publicat aquest 2022 per Gerard Martí i Pedro Otiña, i una botella i dues copes personalitzades per Mar Roca de Chic Shop.  

Les parelles homenatjades van ser Dolli i Joan, Nuri i Ciscu, Carmen i Doroteo, Mercè i Josep, Teresa i Joan, Rosa Maria i Francesc, Montse i Calixto, Maria Teresa i Daniel, Maria del Carme i Josep Maria, Maria Antònia i Julio, Veronica i Cristóbal i Josefa i José.