.

.

TOTS 21

L’Ajuntament de Cambrils commemora el Dia Internacional de l’Orgull LGBTI+ amb dierents actes organitzats pel Servei Municipal d’Atenció Integral a les Diversitats Afectives, Sexuals i de Gènere (SAI DASiG), inclosos al programa de la Festa Major de Sant Pere. Totes les accions s’han adaptat als protocols de prevenció de la COVID-19, condicionant l’aforament en alguna de les activitats. 

El dia 22 es començarà la difusió dels cartells que formen part del nou projecte “Desmuntant Estereotips”, que interpel·len directament a la població, per tal de desmuntar diferents estereotips referents al col·lectiu LGBTI+, i que s’aniran publicant fins el 30 de juny, a través de les xarxes socials de l’Ajuntament.

El dia 28 s’iniciaran els actes amb la penjada de la pancarta reivindicativa i la lectura del manifest institucional, aprovat pel Parlament de Catalunya, per part de l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza i Mercè, i la regidora de Benestar, Drets Socials i Salut, Hélène Arcelín Zabal, a les 10:30 hores, davant de l’Ajuntament.  

Aquest mateix dia es presentarà el cartell commemoratiu del dia de l’Orgull LGBTI+, que forma part del projecte de cartelleria “Commemoració de dies clau LGBTI+”. Aquest cartell i els que integren el projecte “Desmuntant Estereotips” han estat elaborats per l’artista local Marta Nolla.

El mateix dilluns 28, a les 18 hores s’emetrà l’espectacle familiar de contes “Els colors de cadascú” de la companyia “Fes-t’ho com vulguis” pel canal de youtube de la Biblioteca Josep Salceda i Castells: CanalBibCambrils. A través de diferents protagonistes viurem diferents històries sobre diversitat. El vídeo quedarà permanentment disponible al canal Youtube de la Biblioteca per a ser visionat per la ciutadania que vulgui viure diferents històries de diversitat a través dels protagonistes d’aquest espectacle.

L’últim acte de les jornades, programat pel dia 30, serà una sessió de Silent Estatic Dance facilitada per la musicoterapeuta Berta Sala Margalef (@berta_shamana_dj_), que portarà a les persones assistents per un recorregut d’emocions a través del moviment del cos i de la música. Aquesta activitat es durà a terme a les 19:30 hores a la platja de davant de l’Escola d’Hoteleria i caldrà inscripció prèvia.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web: https://www.cambrils.cat/igualtat

Redacció