.

Aquesta setmana s’han iniciat els treballs per a l’aplicació de paviment estampant en dos passatges per a vianants.

L’Ajuntament d’Altafulla continua invertint en el pla de millora de la via pública del municipi. Aquesta setmana s’han iniciat els treballs per a l’aplicació de paviment estampant en els dos passatges per a vianants que comuniquen els carrers Portalada amb Gaià, i el carrer Gaià amb el Tamarit.

Concretament, els treballs han consistit en l’enderroc d’un mur de separació que evitava l’accés als vehicles i s’han aixecat les caixes de subministraments de diferents serveis. La inversió total d’aquestes dues actuacions ha estat de 14.600 €.

En el cas del passatge que connecta el carrer Gaià amb el carrer Tamarit, també s’han instal·lat quatre fanals nous en substitució dels que ja hi havia i que havien quedat obsolets amb la conseqüent posada en funcionament. Els treballs, en aquest cas ,s’han elevat als 8.658 €. La resta, 5.942 €, s’han destinat a la pavimentació del passatge que connecta el carrer Portalada amb el carrer Gaià.

Com ha explicat la regidora de Via Pública, Marisa Méndez-Vigo, “aquestes són actuacions que estan lluny de les grans inversions en obra pública, però sí que ens permeten fer el manteniment que cal en un municipi com Altafulla”. Un conjunt d’obres amb el qual es pretén posar al dia la via pública del municipi, atenent així a les diverses demandes de la ciutadania i a les necessitats reals i concretes de la vila.

El paviment estampat és la millor solució pel que fa a la resistència, estètica, funcionalitat i economia per a paviments exteriors. El relleu que se li dóna al formigó mitjançant un disseny fa que l’acabat sigui també antilliscant, i molt recomanable per al pas de persones.