.

.

TOTS 21

Ada Colau i Carles Puigdemont dipositant dues veles al lloc de l’ofrena per a les víctimes de l’atac. Foto: ACN

L’Ajuntament d’Altafulla s’adhereix a la crida de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Barcelona de mobilitzar-se pels carrers de la capital catalana el proper dissabte 26 d’agost per condemnar els atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils del passat dijous 17 d’agost.

Amb el lema ‘No tinc por’, la manifestació unitària contra el terror sortirà a les 18h de la tarda des de Jardinets de Gràcia, baixant pel passeig de Gràcia fins a plaça Catalunya.

La voluntat és que s’hi sumin totes les administracions, les entitats, la societat civil i la ciutadania, per dignitat, i com a mostra de condol i solidaritat a les víctimes i les seves famílies.

Per tal de mobilitzar el màxim nombre de vilatans i vilatanes, l’Ajuntament d’Altafulla posa a la seva disposició un servei d’autocar gratuït. Les persones interessades en fer-ne ús han de reservar la seva plaça a través del telèfon 977 65 14 26, abans d’aquest dijous 24 d’agost a les 14h del migdia. Hi ha 55 seients disponibles.

L’autocar sortirà el dissabte 26 d’agost a les 15h del migdia des del Castell. L’hora prevista de tornada serà les 21h del vespre, amb arribada a Altafulla a les 22:30h.

La convocatòria vol demostrar el compromís d’Altafulla amb la defensa de la convivència, la pluralitat, la democràcia, la pau, i la llibertat.