.

.

TOTS 21

Imatge d'arxiu de l'estand d'AFANOC. Foto: Cedida

Imatge d’arxiu de l’estand d’AFANOC. Foto: Cedida

Arriba Sant Jordi, una data en què els carrers i places de Catalunya s’ompliran de roses i llibres com a mostra d’amor i amistat, però també serà una ocasió per mostrar solidaritat i ajudar als altres. Per a l’AFANOC, aquesta festa significa refermar el contacte amb la ciutadania, gràcies a la nostra presència al carrer amb els diferents estands informatius que ens serveixen per explicar els projectes i captar recursos a través de la venda de llibres i marxandatge. També ho celebrem als hospitals, on estem presents, amb activitats pels infants i adolescents que estan ingressats.

Les galetes de Sant Jordi. Foto: Cedida

Les galetes de Sant Jordi. Foto: Cedida

Enguany, com a novetats, als estands es podrà adquirir unes galetes en forma de roses i dracs, gràcies a la col·laboració de Galetes Escuin. També s’hi podran trobar bosses de cotó ambientades en la festa, xapes i unes roses fetes a mà, elaborades per les mateixes voluntàries de l’AFANOC Tarragona.  A més, a Tarragona, comptarem amb llibres infantils gràcies a la donació d’Alba EditorialsBirabiro EditorialEditorial CasalsEditorial BaulaEditorial Nanit i Tramuntana Editorial.

En paral·lel, alguns centres educatius també aportaran el seu granet de sorra organitzant actes solidaris o adquirint marxandatge de l’AFANOC com són l’Escola Tarragona, l’Escola Ponent o Santa Teresa de Jesús de Tarragona. Un any més, la Residència per a la gent gran Ballesol de Reus col·laborarà amb la venda de productes de la botiga solidària de l’AFANOC.

El dia de Sant Jordi trobareu l’AFANOC a la Rambla Nova de Tarragona (intersecció amb els carrers St. Agustí i Adrià) i a la Plaça del Castell de Reus.