.

.

TOTS 21

La Guàrdia Civil ha registrat el cotxe de l’empresa on viatjaven les dones encarregades de la neteja.

L’advocat de la impremta de Constantí, Tomàs Gilabert, ha marxat de l’empresa després que hagués arribat a les 10 del matí esperant un possible escorcoll de la Guàrdia Civil. Gilabert ha assegurat als mitjans que s’ha estat onze hores a l’empresa a l’espera del què pugues passar davant l’evident presència de la Guàrdia Civil escorcollant vehicles dels treballador de la impremta. El lletrat ha assegurat que no té constància de cap petició d’escorcoll i que ha vingut com a advocat de l’empresa per “assessorar-la si fos el cas”.

Gilabert ha explicat que a l’empresa s’està treballant “amb tota la regularitat del món”, malgrat l’expectació que genera la presència de Guàrdia Civil i de periodistes a les portes. Sobre el fet que s’hagi imprès material per al referèndum, l’advocat ha assegurat que no en té “ni idea” però que “diria que no”.

Des d’aquest dimecres a la tarda, fa més de 24 hores, patrulles de la Guàrdia Civil custodien les entrades de l’impremta Indugraf Offset del polígon industrial de Constantí per comprovar si es preparava material per a l’1-O. Estan allà a petició de la Fiscalia i s’espera que, en les pròximes hores, pugui arribar una ordre judicial per escorcollar l’empresa.