.

.

TOTS 21

L’entrenador dels tarragonins, Jona Quina, s’ha mostrat “molt satisfet” amb l’arribada de Tucker i Orosco, assenyalant que “ampliem la plantilla, que per les baixes ens havia quedat molt curta”.

L’Associació Deportiva Torreforta anuncia la incorporació del jugadors nordamericans Tyree Tucker i Tyrie Orosoco a l’equip sènior de Copa Catalunya. Ambdós jugadors, que la passada temporada van jugar a la universitat de Central Penn College, ja han entrenat amb el grup i debutaran amb l’ADT en el partit amistós contra l’AE El Vendrell que es disputarà aquest vespre, a les 20 hores, al Casal Esportiu de Riu Clar.

Tyree Tucker, de 1.93 d’alçada i 23 anys, és un jugador exterior que pot ocupar les posicions d’escorta i aler indistintament. La passada temporada, a la lliga universitària dels Estats Units, va disputar 29 partits, aconseguint 21.3 punts i 6.6 rebots per matx. L’entrenador de l’ADT, Jonathan Quina, explica que “Tucker ens aportarà als dos costats de la pista: en atac ens donarà punts, velocitat i tir exterior, mentre que en defensa ajudarà en el rebot i a tancar la pintura donada la seva envergadura”.

Pel que fa a Tyrie Orosco, conegut com a Harlem, és un jugador interior, que pot jugar tant de quatre com de cinc, que medeix 1.97 d’alçada i té 26 anys. El curs passat, als Knights de Central Penn, va aconseguir 20.3 punts i 11 rebots en els 30 partits que va disputar. Sobre el nou pivot de l’ADT, Jonathan Quina ha assenyalat que “recuperem la força en el joc interior que havíem perdut amb la marxa de Devon Dorsey, amb un jugador que ens aportarà rebot, tant defensiu com ofensiu, intimidació, anotació i velocitat”.

L’entrenador dels tarragonins, Jona Quina, s’ha mostrat “molt satisfet” amb l’arribada de Tucker i Orosco, assenyalant que “ampliem la plantilla, que per les baixes ens havia quedat molt curta, fins a les nou fitxes i crec que ens ajudaran a pujar el nostre nivell als entrenaments i el rendiment en els partits”.