.

.

TOTS 21

Imatge de la zona on es va quedar encallat el nen. Foto:Ivan Castro

Imatge de la zona on es va quedar encallat el nen. Foto:Ivan Castro

L’AAVV de Bonavista demana que es tanqui al públic el nou parc que s’ha fet al barri fins que aquest estigui completament finalitzat. Segons els veïns les obres que encara manquen per fer al parc suposa un perill pels nens i nenes que juguen diàriament en aquest espai just davant de la nova església de Bonavista.

La presidenta de l’AAVV de Bonavista, Loli Gutiérrez, ha explicat a Tarragona21 que ja ha parlat amb el regidor del Barri, Javier Villamayor i que ara espera resposta per part del Govern municipal. L’ensurt d’aquest passat divendres ja és el segon amb què s’han trobat els veïns d’ençà que està en funcionament un parc que encara no està inaugurat. Actualment l’estat de l’espai no està acabat i manquen millores com per exemple el soterrament de la instal·lació elèctrica que es troba encara a l’exterior. Alguns veïns també es queixen que el material per fer l’obra es troba en mig del carrer 8 de Bonavista, obstaculitzant l’espai de la vorera dels vianants.

Els veïns han demanat tancar el parc fins que es facin les reformes necessàries i que aquest no es torni a obrir fins que estigui completament finalitzat. Des de l’AAVV s’ha sol·licitat igualment que el parc pugui quedar completament tancat a la nit després d’alguns actes vandàlics que s’han produït a la instal·lació. De nou en nou el parc va veure com es feien malbé un gronxador i alguns dels equipaments previstos pels nens. Loli Gutierrez diu que només reclamen que ara es facin les reformes que s’han de fer el parc i que aquest s’inauguri al més aviat possible, ja sense els perills que hi ha ara mateix. L’espai que és un parc adaptat i pioner en l’àmbit català, segueix aixecant polseguera abans de la seva inauguració oficial.

Des de l’Ajuntament s’assegura que en les pròximes setmanes estarà enllestida l’obra del soterrament de les línies després de pactar-ho amb els veïns i que posteriroment s’estudiarà el possible tancament a les nits del parc, tot i que s’afirma que no és una obra senzilla.