.

.

TOTS 21

L’Amfiteatre de Tarragona ha estat l’escenari triat per donar el tret de sortida.

La vuitena etapa de la II Edició de la Volta a Espanya en vehicle elèctric, organitzada per Endesa, amb la col·laboració del fabricant coreà KIA Motors, ha tingut lloc entre Tarragona i Barcelona amb un recorregut de més de 100 quilòmetres.

L’Amfiteatre de Tarragona ha estat l’escenari triat per donar el tret de sortida, que ha comptat amb la presència del regidor de Mobilitat, José Juan Acero de Dios, i amb la Directora de Relacions Institucionals Endesa a Catalunya, Silvia Jerez, que han donat suport a l’inici de l’etapa, com a mostra del compromís amb el desenvolupament de la mobilitat elèctrica, vital per a la millora ambiental i de qualitat de vida a les ciutats. L’arribada a Barcelona, concretament al carrer de Roc Boronat, ha estat acompanyada igualment per el Director General de L’Institut Català d’Energia (ICAEN), Manel Torrent, i per representants d’Endesa, amb la seva directora general, Isabel Buesa, al capdavant.

L’etapa catalana ha estat protagonitzada per la prestigiosa professional de la gastronomia, Samantha Vallejo-Nágera, també membre del jurat de Masterchef. Aquesta ha sigut l’ambaixadora d’aquest vuitè recorregut i l’acompanyant de l’empleada d’Endesa, Grasielli Feuser García, que ha conduït el vehicle durant tot el recorregut. Les dues han viatjat a bord del model eco del fabricant coreà, el KIA Soul EV 100% elèctric.

Aquesta Volta a Espanya, amb deu etapes, que va començar el 18 d’octubre a As Pontes (La Corunya), finalitzarà el proper dia 11 de novembre a Madrid. En total, un vehicle elèctric recorrerà més de 1.000 quilòmetres i 16 províncies espanyoles, tant de la península com de les Illes. Amb aquesta iniciativa, Endesa vol seguir promovent la mobilitat elèctrica com a motor del canvi cap a un nou model energètic zero emissions, eina clau en la lluita contra el canvi climàtic.