.

.

TOTS 21

El Nàstic no té marge d'error. Foto: Nàstic

El Nàstic no té marge d’error. Foto: Nàstic

El Nàstic encara el partit d’aquest divendres com a cara i creu. Sense voler catalogar-lo com a final, els grana saben de la importància de sumar els tres punts davant del Cádiz (20h) per seguir vius en la lluita per la permanència. Vicente Moreno només tindrà la baixa per sanció de Xavi Molina i Lopo.

Amb el capítol del derbi ja passat i tancat, el Nàstic ha de seguir mirant endavant perquè la competició no deixa temps per a les profundes reflexions. Amb la lliçó ben apressa, els grana es tornen a vestir de curt per viure un partit d’alta tensió. “És un duel molt important per a nosaltres. Sembla difícil ser optimista, però jo tinc molt fe i confiança en els jugadors que tinc”. Són paraules d’un Vicente Moreno que és conscient que avui el seu equip torna a necessitar sí o sí un triomf.

D’aconseguir-ho, es viuria un important efecte psicològic al veure’s, almenys per unes hores, amb els mateixos punts que el Rayo Vallecano, equip que ara marca la permanència. De fet, aquesta és la principal motivació tant dels jugadors com dels aficionats que avui vagin al Nou Estadi en aquesta hora insòlit per al futbol professional.

La infermeria grana s’ha buidat i el tècnic valencià tant sols té la baixa per sanció de Xavi Molina. Previsiblement, el seu lloc a l’onze l’ocuparà Djetei, fent parella amb Suzuki. L’interrogant es veure si tornarà a apostar per Madinda com a extrem dret.

Davant hi haurà un Cádiz que arriba en el millor moment de la temporada, després d’encadenar 7 jornades consecutives sense perdre. I amb l’amenaça del pitxitxi Ortuño en ratxa amb vuit gols. Amb aquests ingredients, el Nàstic espera no viure un ‘divendres negre’.

Joan Castell