.

.

TOTS 21

Imatge d’arxiu d’un acte al Teatret del Serrallo.

El Màster en Antropologia Urbana, Migracions i Intervenció Social, que s’imparteix des del Departament d’Antropologia, Filosofia i Treball Social de la Universitat Rovira i Virgili, amb la col·laboració de l’Arxiu i el Museu del Port de Tarragona, organitza una jornada per retornar els resultats de les recerques que els i les estudiants del màster van portar a terme al barri del Serrallo de Tarragona entre els mesos de febrer i juny de 2017.

La jornada té com a objectiu donar a conèixer els resultats de les recerques a les persones, entitats i institucions que hi van col·laborar. Les investigacions han comptat amb la participació de la població del Serrallo i ara és el moment de transferir els resultats al barri, amb l’objectiu de contribuir a reflexionar sobre les temàtiques investigades i les propostes d’intervenció elaborades pels estudiants.

La jornada tindrà lloc el dimecres dia 7 de febrer de 2018, a les 6 de la tarda, al Teatret del Serrallo. Els temes de les intervencions tenen a veure amb les temàtiques de les recerques: la transformació de l’activitat pesquera i el paper de les dones en l’economia de la pesca, l’impacte del turisme en el teixit econòmic i urbanístic del barri, i l’estudi dels recursos de dinamització del patrimoni del Port i el Serrallo.