.

.

TOTS 21

Com ja és habitual en aquests últims anys dins el marc de les festes de Santa Tecla, el Teatre Tarragona acollirà el doble espectacle musical de primer nivell amb l’actuació de les dues Big Bands de Tarragona.

El concert, ens portarà a la TGN BIG BAND & Yamilé Wilson. Aquesta cita musical també rep a la JOVE TGN BIG BAND amb Chloe Carrascal.

Tot i la situació actual d’emergència sanitària pel covid-19, la TGN i la Jove TGN Big Band a seguit treballant nous temes amb arranjaments propis, i en aquesta ocasió música llatina de Machín, Blades, Manzanero, entre altres. El concert seguirà amb totes les mesures sanitàries necessàries per a complir amb totes les normes de prevenció contra el Covid-19.

Dues Big Bands de Tarragona

La TGN Big Band es va crear l’any 2013 aplegant els millor músics professionals del nostre territori, sota la direcció i arranjaments de Jordi Grisó. El músic i també director Paco Martín, va apostar i crear aquest nou projecte musical que permet fusionar els majors èxits de la història de la música amb els ritmes del jazz, rock, etc. Amb aquesta finalitat s’han versionat autors tant destacats com a Frank Sinatra o el mateix Joan Manuel Serrat, Aretha Franklin.

La Jove TGN Big Band està formada per 22 joves músics de les comarques de Tarragona, de no més de 25 anys, que van crear la formació l’any 2016 sota la direcció de Paco Martín. Aquesta formació contagia el ritme als escenaris amb els millors temes de sempre amb els ritmes de jazz i latin més actual.

El concert està organitzat per Rambla Music i patrocinat per l’ajuntament de Tarragona. Les entrades per aquest concert es poden adquirir a www.tarracoticket.cat i a les taquilles del Teatre Tarragona al preu de 10 €

Redacció