.

.

TOTS 21

La TGN Big Band presenta, en concert, el proper divendres 1 de juny al Teatre Tarragona (21.30 hores), el seu nou treball discogràfic ’75 anys de Serrat’. Aquesta reconeguda formació anirà acompanyada per la veu de Paula Domínguez, compositora i cantant amb una gran versatibilitat estilística que li permet endinsar-se en el soul, pop, jazz i flamenc.

La TGN Big Band es va crear l’any 2013 aplegant els millor músics professionals del nostre territori, sota la direcció i arranjaments de Jordi Grisó. El músic i també director Paco Martín, va apostar per un nou projecte musical que permet fusionar els majors èxits de la història de la música amb els ritmes del jazz, rock, etc. Amb aquesta finalitat s’han versionat autors tant destacats com a Frank Sinatra o el mateix Joan Manuel Serrat.

El concert es dividirà en dues parts: la primera acollirà a la formació més jove, la Jove Tgn Big Band amb la cantant Laura Martín que interpreterà un repertori fresc amb reconegudes cançons en diferents estils passant pel swing o funky entre d.altres.

La Jove TGN Big Band està formada per 22 joves músics de les comarques de Tarragona, de no més de 25 anys, que van crear la formació l’any 2016 sota la direcció de Paco Martín. Aquesta formació contagia el ritme als escenaris amb els millors temes de sempre amb els ritmes de jazz i latin més actual.

Les entrades per a aquest  concert de marcat talent tarragoní i organitzat per RamblaMusic es poden adquirir a www.tarracoticket.cat i a les taquilles del Teatre Tarragona al preu de 10 euros.

Entrades (sessió numerada) a https://www.tarracoticket.cat i a taquilles del Teatre Tarragona. 10 euros.

Organitza: Rambla Music