.

.

TOTS 21

Una imatge de la Terrafira de 2019. Foto: Cedida

Una imatge de la Terrafira de 2019. Foto: Cedida

Quan falta tot just una setmana perquè arrenqui la quarta edició de la Terrafira del Morell, la regidoria de Promoció econòmica de l’Ajuntament del Morell presenta el programa complet d’aquesta mostra d’artesania, gastronomia, comerç i entitats que omplirà el municipi del 5 al 7 de maig. Un esdeveniment que se celebra cada dos anys i que retorna al seu format habitual després de la pandèmia i de la Terrafira de Nadal de 2021.

S'han programat diverses actuacions musicals. Foto: Cedida

S’han programat diverses actuacions musicals. Foto: Cedida

Així, la rambla del Morell tornarà a ser l’epicentre de la mostra, al llarg de la qual s’instal·laran els estands d’una cinquantena de comerços, entitats i artesania. Tot plegat, en un horari que divendres anirà de 18 a 21 hores, i dissabte i diumenge, de 10 a 21 hores. El tret de sortida anirà a càrrec de l’Stromboli Jazz Band, divendres a partir de les 19 hores.

De fet, un dels aspectes a destacar és la gran oferta musical que s’ha programat, amb propostes diàries a l’avinguda Catalunya: divendres, Siderland; dissabte, concert familiar amb Ambauka i, a la nit, Julen; i diumenge, concert vermut amb Piratas Rumbversions i concert de clausura amb Mariona Escoda.

Mariona Escoda actuarà a la Terrafira. Foto: Cedida

Mariona Escoda actuarà a la Terrafira. Foto: Cedida

Al llarg dels tres dies també tindran lloc altres activitats, com ara tastets de fruits secs, d’oli o de cerveses, una ballada de gegants i capgrossos a càrrec de l’Embruix o la concentració de clàssics i motos antigues. A més a més, diversos estands oferiran tallers per a totes les persones visitants. I hi haurà també una zona gastronòmica, amb set establiments de restauració que s’instal·laran a l’avinguda Catalunya.

Finalment, la Terrafira tindrà també una vessant solidària amb un recapte d’aliments que es farà a l’estand de l’Ajuntament del Morell. Així, es recolliran productes com oli, llet, conserves, pasta, arròs o productes infantils, entre altres. A canvi, les persones que col·laborin amb la causa rebran una col·lecció d’imants del municipi.