.

.

TOTS 21

Durant dos dies, unes 7.000 persones van passar pel recinte. Fotos: Ajuntament

Aquest cap de setmana, el Morell s’ha convertit en la capital del Nadal al nostre territori amb la Terrafira de Nadal. Un esdeveniment únic que ha unit la Terrafira amb la Fira de Nadal amb un resultat excel·lent. I és que, durant dos dies, unes 7.000 persones van passar pel recinte, on es podia trobar artesania, gastronomia, comerç i entitats. Tot un esdeveniment impulsat des de la regidoria de Promoció econòmica de l’Ajuntament del Morell, amb el suport de l’Associació de comerciants i professionals del Morell.

Així, el solar del carrer Àngel Guimerà ha esdevingut el centre neuràlgic morellenc durant 48 hores en què el protagonisme ha estat pel comerç local i les compres, les llums, la música, la màgia, les entitats, la il·lusió, la restauració o la pista de gel.

Tot i l’entrebanc del vent de divendres a la tarda, que ens va obligar a ajornar l’obertura de la fira a dissabte al matí, estem encantats amb el desenvolupament, i les impressions dels visitants han estat molt positives”, exposa Eloi Calbet, alcalde del Morell.

En la mateixa línia, la regidora de Promoció econòmica, Mònica Casas, diu que “ha suposat un impuls per al nostre sector comercial i hem rebut moltes felicitacions de part de les persones que han format part de la Terrafira, i també dels assistents”, i avança que amb les diferents activitats solidàries programades “s’han recollit més de 2.000 euros que es destinen a La Marató d’enguany, dedicada a la salut mental”.

És un format que ha agradat molt, en un emplaçament nou i ampli, que aportava seguretat en el context actual i que ha donat molt de joc, i amb una decoració nadalenca espectacular”, continua Calbet, que també posa en relleu activitats paral·leles com la trobada de clàssics o la festa de l’oli, en la qual van participar 500 persones.

Un tret de sortida a les festes que no podia ser millor, i que continuarà amb una completa programació fins al 5 de gener. Cal recordar que la pista de gel, gratuïta, seguirà en marxa fins al 24 de desembre, oberta cada tarda de 16 a 20 hores, mentre que els caps de setmana obrirà de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores.

La pròxima cita de la programació de Nadal morellenca és aquest divendres dia 17, a les 19 hores i al Teatre Auditori, amb el concert de Nadal que oferirà la cobla Maricel de Sitges.

Redacció