.

.

TOTS 21

Una foto de grup dels guanyadors

Una foto de grup dels guanyadors

La tercera edició del concurs de tapes Des-Tapa la Canonja, celebrat entre el 8 i el 17 d’abril, va servir més de 15.000 tapes, destacant la gran participació durant els dos caps de setmana que coincidien amb el Festival de Màgia Impossible i la Festa de la Municipalitat. L’objectiu d’aquesta iniciativa era dinamitzar el sector de la restauració i de l’oci de la Canonja i així s’ha aconseguit. “Vull destacar la gran acollida que té el concurs i és un goig veure tanta gent pel poble degustant les tapes, a més a més la qualitat gastronòmica cada any és més alta i hi ha una competència molt sana entre tots els participants”, comentava Francesc Roca durant l’acte de lliurament dels premis que es va celebrar davant de restauradors i patrocinadors al Castell de Masricart.

El concurs, que organitza la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Canonja, ja té les dues tapes més votades pels participants. . Així doncs, el bar-restaurant la Nova Amistat amb la seva tapa “Torrada de l’horta Marina” va obtenir el premi a la Millor Tapa amb un 20,5% dels vots. El segon lloc va ser per la Fleca-cafeteria Raval, amb un 19,5% dels vots i la tapa “Sabors Raval”. El regidor de Promoció Econòmica, Francesc Roca, comenta que “enguany les votacions han estat molt igualades i es nota la qualitat gastronòmica de les tapes. Estem molt satisfets amb la feina que han fet els participants.”

L’establiment patrocinador Komkal va atorgar el primer premi al bar-restaurant La Nova Amistat que consisteix en un val de 300 euros per gastar en productes del seu establiment. El segon premi l’atorga l’Ajuntament i consisteix en una nit per a dues persones a l’Hotel la Boella que inclou sopar, dormir i esmorzar.
Després de lliurar els premis a les dues millors tapes es va procedir a fer el sorteig entre totes les butlletes segellades pels establiments.

Els premiats són: Judith Claverías Díaz, Francisca Márquez Solá, Eva María Martínez Perona, Eva María Barjola García, Francisco Ruiz Núñez, Javier Granero Filgueras, Francisca Mateo Muñoz, Ana Isabel Hereria Rivera, Raquel Reyes Cantillo, Jorge Castillo López i Elena Bizarro Sánchez. La guanyadora de la nit amb sopar i esmorzar patrocinat per l’Hotel La Boella va ser Mari Carmen Reyes Padrón.

El Des-Tapa la Canonja es consolida com una oferta gastronòmica de qualitat a les nostres comarques i que segons indica el regidor Francesc Roca coincidirà cada any amb el Festival de Màgia Impossible i la Festa de la Municipalitat del 15 d’abril, “per assegurar-nos aquesta alta participació i la màxima implicació dels restauradors i patrocinadors”.

GUANYADORS DEL CONCURS:

Judith Claverías Díaz: Bar Ramírez
Francisca Márquez Solá: Bar El Racó de l’Orfeó
Eva María Martínez Perona: Bocatín Malagueño
Eva María Barjola García: Pizzería Metro
Francisco Ruiz Núñez: Tapeart
Javier Granero Filgueras: Com a casa
Francisca Mateo Muñoz: Geladeria el Poble
Ana Isabel Hereria Rivera: Can Chato
Raquel Reyes Cantillo: Bar Antídot
Jorge Castillo López: Fleca-cafeteria Raval
Elena Bizarro Sánchez: Bar-restaurant La Nova Amistat
Mari Carmen Reyes Padrón: Una nit per a dues persones amb sopar i esmorzar a l’Hotel la Boella