.

Un llançament de Montserrat Montañés. Foto: Cedida

Montserrat Montañés, en una imatge d’arxiu. Foto: Cedida

L’atleta de Tarragona, Montserrat Montañés i Arbó, que defensa els colors del Club Atlètic Avinent Manresa, s’ha proclamat campiona de Catalunya de llançament de disc en categoria juvenil, en el Campionat de Catalunya de llançaments llargs disputat aquest cap de setmana a l’estadi Joan Serrahima de Barcelona.

En la primera prova que es va disputar, la tarragonina es va proclamar campiona de Catalunya de llançament de disc amb una marca de 34,91 m, imposant-se a la favorita, l’atleta del Club Atletisme Gavà Ariadna Esteve, i a l’atleta de la Unió Atlètica Terrassa Silvia Florensa, que va quedar segona amb una millor marca de 31,98. Aquest registre és marca personal de Montañés.

Així mateix, en la prova de llançament de martell, Montañés va quedar tercera amb un millor llançament de 48,49 assolint la medalla de bronze. La prova la va guanyar l’atleta del Canaletes Júlia Castells amb una marca de 51,92.

El millor llançament de Montañés en la prova de disc suposa també assolir la marca mínima de participació en el campionat d’Espanya a Getafe a disputar el proper mes de juny, on també podrà participar a les proves de llançament de pes i de martell, ja que també te les mínimes requerides per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme.

També és campiona de llançament de pes

Montañés és atleta de primer any a la categoria juvenil i a aquestes dues medalles, s’afegeix la que va aconseguir el passat cap de semana on també es va proclamar campiona de Catalunya de llançament de pes en categoría juvenil de pista coberta.