TOTS 21

L'atleta tarragonina a la dreta de la imatge Foto:CAT

L’atleta tarragonina a la dreta de la imatge Foto:CAT

L’atleta del Club Atletisme Tarragona, Marina Tibau, s’ha penjat el bronze en el Campionat de Catalunya promesa de pista coberta.

Tibau ha realitzat un concurs molt regular, amb tres llançaments per sobre dels 10 metres i els altres tres molt a prop d’aquesta marca. La tarragonina s’ha penjat el bronze amb un millor tir de 10.68 metres. La dominadora de la prova ha estat Andrea Alarcón (AA Catalunya), guanyadora amb un millor tir de 11 metres, i en la què també tarragonina, Blanca Tortajada ha estat setena, amb una marca de 7.44 metres.

Tortajada ha participat també en la prova dels 60 metres llisos, en la que no ha pogut classficar-se per la final en ser sisena de la seva semifinal, amb un temps de 8.96 segons. Marta Font ha finalitzat també sisena en l’altra semifinal d’aquesta prova, amb un temps de 8.71 segons, que tampoc l’han permès passar a la final.

Font ha pres la sortida també en la prova dels 200 metres llisos, en la què ha assolit una marca de 28.14 segons i ha finalitzat tercera de la seva semifinal, quedant-se a quatre dècimes de la final.