.

Pista de la final de la Lliga ASOBAL a la Tàrraco Arena Plaça. Foto: Tarragona2017

Pista de la final de la Supercopa ASOBAL a la Tàrraco Arena Plaça. Foto: Tarragona2017

La Tàrraco Arena Plaça ja està preparada per acollir aquesta tarda de diumenge a les 17h la final de la XXIX Supercopa ASOBAL 2014/2015, on s’enfrontaran el FC Barcelona, campió de la Lliga ASOBAL 2013/2014 i el Fraikin BM. Granollers, subcampió de la Copa del Rei 2013/2014. El partit compta amb la col·laboració dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, i servirà novament com a preparació per als jocs tant en equipament com en la tasca dels voluntaris, que van estar rebent instruccions claus ahir dissabte durant tot el matí.

El directiu del FC Barcelona, Antonio Asensio, ha plasmat la il·lusió i satisfacció, a la vegada que ha destacat “aquesta gran oportunitat pel handbol i per a Tarragona” donant peu a la preparació dels Jocs dels 2017. “És una cita important, una oportunitat per a les penyes que podran assistir i serà un derbi emocionant”.

El directiu del Fraikin BM. Granollers, Josep Blanchart, ha apuntat que “és una satisfacció venir aquí a disputar la final de la Supercopa i agraïm tant a l’Ajuntament com als Jocs Mediterranis les facilitats per permetre que sigui el handbol el que obri els actes previs del 2017”.

En clau més esportiva, l’entrenador del FC Barcelona, Xavi Pascual, ha manifestat “que el Fraikin Granollers és un rival més que digne. És capaç de plantar-nos cara i això fa que enfrontar-nos a aquest equip sempre sigui especial” i confessa que “serà un partit complicat per tots dos”.

Un grup de voluntaris rebent instruccions dissabte al matí. Foto: Tarragona2017

Un grup de voluntaris rebent instruccions dissabte al matí. Foto: Tarragona2017

Al seu torn, l’entrenador del Fraikin Granollers, Carlos Viver, ha volgut afegir que “enfrontar-nos al FC Barcelona és un repte preciós i jugar la Supercopa és un premi a la temporada passada”. Viver apunta també que “la nostra intenció és seguir creixent com a equip i donar un gran partit diumenge fent-lo de la millor manera possible”.

Per la seva part, Ballesteros ha declarat que “un cop més Tarragona acull competicions esportives de primer nivell” i que serveix per preparar-se davant la cita dels Jocs Mediterranis del 2017 tant en equipament com en el personal dels més de 50 voluntaris que hi formaran part en aquesta cita. “Estem contents, il·lusionats i responsabilitzats” ha conclòs el batlle.

La cita es podrà seguir en directe per Esport3.