.

.

TOTS 21

Joan Sabaté ha destacat la importància de la legislació però també del compromís entre totes i tots per lluitar plegats

Joan Sabaté ha destacat la importància de la legislació però també del compromís entre totes i tots per lluitar plegats

Aquest matí ha tingut lloc a aquesta subdelegació del Govern a Tarragona un acte commemoratiu en record de les víctimes de violència de gènere, dintre dels actes del Dia Internacional de l’eliminació de la violència contra la dona que se celebra el 25 de novembre.

Presidit pel subdelegat del Govern a Tarragona, Joan Sabaté, ha comptat amb l’assistència de la cap de la unitat de Violència envers la Dona, Maria Josefa Clavero, entre altres representants del món judicial, policial, social i sanitari. Durant la commemoració, s’ha pronunciat el nom de les víctimes mortals i els presents han mantingut un minut de silenci.

Durant el seu parlament, Joan Sabaté ha destacat la necessitat de sumar a la legislació un compromís entre totes i tots per lluitar contra la violència envers les dones. Per això ha agraït la dedicació i l’esforç a totes aquelles i aquells que des de les diverses administracions, cossos de seguretat, judicatura, món polític, més agents socials, sanitaris, i l’àmbit interpersonal, etc treballen per eradicar aquesta xacra de la societat i ajuden en tot moment a les víctimes.

Aquesta tarda està prevista la projecció del documental “Nagore” de la directora Helena Taberna, i posterior taula rodona “¿Resistir-se és morir?” amb la intervenció de: Fina Méndez. Vocal de Valls de la Junta de Govern de l’Il·lustríssim Col·legi de l’Advocacia de Tarragona. Judith Asensio. Psicòloga Servei informació i atenció a les dones (SIAD) Ajuntament de Tarragona. Jordi Marti. Sotsinspector de la Guardia Urbana de Tarragona. Laura Guxens. Directora Servei d’intervenció Especialitzada (SIE) de Tarragona. Raül Aguilar. Cap de la Unitat Regional de proximitat i Atenció a l Ciutadania de Mossos d’Esquadra. Camp de Tarragona.