.

.

TOTS 21

Una quarentena de persones van assistir a la VI Gala de Ballarins Catalans del món. Foto: Cedida

Una sortida a la VI Gala de Ballarins Catalans al Món ha obert aquest diumenge 19 de novembre els actes de la Setmana de la Música a Constantí, que s’allargarà fins aquest proper dissabte 25 de novembre. Unes quaranta persones van participar d’aquesta sortida que va incloure una visita cultural al Monestir de Sant Cugat del Vallès, un dinar i una visita panoràmica a Barcelona.

Ja a la tarda, al Teatre-Auditori de Sant Cugat, va tenir lloc aquesta VI Gala de Ballarins Catalans del món, en la qual ballarins i ballarines de casa nostra, tots ells figures internacionals que han hagut de marxar arreu del món per treballar en allò que esdevé la seva professió, van mostrar el seu talent a les principals cases de dansa del món, la seva elegància i excel·lència tècnica com a eix denominador, sota la direcció de Marisa Yudes.

Fins al 25 de novembre tindrà lloc una nova edició de la Setmana de la Música, amb tot un seguit de propostes musicals organitzades per l’Ajuntament de Constantí amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens, que aniran des de tallers i mostres musicals fins a un Concert-vermut que es farà el dissabte 25 de novembre durant la celebració del Dia Internacional contra la violència de gènere, amb les actuacions del Conjunt de Formació Juvenil i de la Banda de l’Escola de Música. L’acte estarà amenitzat i presentat pel grup Mel i Mató.

V.Tapias