TOTS 21

Més de 150 persones, entrejugadors i col·laboradors, donen vida a una iniciativa destinada a oferir suport econòmic a la família de l’Emma

Més de 150 persones, entrejugadors i col·laboradors, donen vida a una iniciativa destinada a oferir suport econòmic a la família de l’Emma

Les instal·lacions de Golf Costa Daurada Tarragona SportsCenter van rebre, el passat divendres, les més de 150 persones que van participar de manera activa en la primera edició del torneig solidari ‘La petita Emma’. Aquesta iniciativa tenia com a principal objectiu la consecució de la màxima recaptació possible per ajudar la família de l’Emma, que amb només un any i mig fa front a una malaltia greu crònica. Els més de 150 assistents a l’acte, entre jugadors i col·laboradors, van contribuir a aquest objectiu solidari gràcies a les taxes d’inscripció al torneig i també a través de la fila zero, que va servir per augmentar la recaptació en favor de l’Emma.

Aquest torneig, celebrat a les instal·lacions de Golf Costa Daurada Tarragona SportsCenter, va ser possible gràcies a l’empenta i la col·laboració establerta entre l’ens esportiu i la promotora de la incitativa, la tietade l’Emma, qui va proposar la celebració d’aquest torneig solidari als responsables de Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center. La idea va ser ràpidament acceptada iha resultat tot un èxit, tal i com demostren els 120 jugadors inscrits per disputar un torneig que va comptar amb cinc categories en competició.

Amés, també s’hi va celebrar un partit d’exhibició mixt, entre dos dels millors jugadors de Catalunya, com són Ferran Bueno i Gerard Francino, i les número 1 del pàdel femení a Tarragona, Carlota Garcia i Ainara Pozuelo. Finalitzada la competició, va donar inici l’acte de lliurament de premis, sorteig de regals i aperitiu de cloenda d’una iniciativa que ha superat les expectatives de l’organització davant l’èxit de convocatòria que ha assolit. D’altra banda, Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center ja mira al futur i ho fa amb la preparació del torneig de pàdel “La closca”. Aquest tindrà lloc el proper divendres, 9 d’agost, i comptarà amb una cloenda molt especial, amb sopar i festa inclosos.