.

.

TOTS 21

Darrer ple on es va formalitzar la renúncia de Vinyals

Darrer ple on es va formalitzar la renúncia de Vinyals

Coincidint amb el primer any de mandat, es fa efectiu el pacte de govern que van signar després de les eleccions municipals del 2015 Esquerra Republicana de Catalunya i el Partit Socialista de Catalunya a la Selva del Camp.

El republicà Jordi Vinyals ha representat l’alcaldia fins que ha renunciat al seu càrrec en el seu últim ple ordinari. Segons l’acord signat després dels resultats dels comicis del 2015, el socialista Josep Masdeu serà l’alcalde durant el segon i tercer any de govern.

Per la seva part, Vinyals recuperarà l’alcaldia en l’últim any de mandat. Per primera vegada, després de la dictadura franquista, la Selva del Camp ha vist erigir-se un alcalde republicà. El mandatari ha volgut acomiadar-se recalcant que l’equip de govern, format per quatre regidors socialistes i tres republicans, és una combinació que aporta iniciativa, objectivitat i una visió d’esquerres i social dirigida als selvatans i selvatanes.

L’acord entre els republicans i els socialistes va suposar un canvi en el panorama municipal, ja que en l’anterior legislatura (2011-2015) el pacte de govern residia entre Convergència i Unió i Esquerra Republicana de Catalunya.

El nou alcalde de la Selva del Camp, Josep Masdeu, prendrà possessió del càrrec en el proper ple extraordinari que se celebrarà aquest dissabte 18 juny.